A Blero

nem szereti, ha a feje fele simogatjuk a szoret, ha meghuzzuk a farkat, habot fujunk a bajszara, furulyazunk, sikoltozunk, rohangalunk, es azt jatszuk, hogy o egy sarkany. Nem szeret bejonni velunk a furdoszobaba, pedig megigertuk a Maminak, hogy nem tesszuk bele a vizbe, es nem szeret kergetozni se. Szerintem a Blero csak azt szereti, amikor Api egesz nap dolgozik a szobajaban, es o meg befekszik a laba ele, es csak enni jon ki a konyhaba, amikor meg nem izlik neki az ebed, akkor beengedi a tobbi macskat, es csak akkor kezd morogni rajuk, amikor Api megjelenik hirtelen, es az ismerosei meg mindig ott lakmaroznak.
Szerintem a Blero egy furcsa allat, es Anni szerint is.
Ma a Mamival azt jatszottuk, hogy o egy szorny volt, es azt enekelte nekunk, hogy csavard fel a szornyeket meg ma ejjel, es mi sikotozhattunk kedvunkre, a Blero es a Vavapapa persze nem orultek, es a Vavapapa felhangositotta a tevet, Api meg egy virsli nevu varosban van csutortokig, es Api baratja Dadi.

Comments

aarkus said…
Annyira érdekes nevű városokba jár ez az Api!
Képzeljétek, a mi-Blerónkat, Zsófi cicát meg rajtakaptuk tegnap éjjel: az ebédlőasztalon sétált, és beleivott az éjszakára készített vizespoharakba! Amikor pedig szóltunk, szemtelenül nézett.
mami zen said…
Ilyenek ezek mind:) O is beenged ismerosoket, hogy a gyerekek maradek vacsorajat egyutt fogyasszak el?
Mindig is sejtettem, hogy nem macskat kellett volna alkalmazni hazorzesre.

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

Cukor