Wednesday, July 16, 2008

Nem beszelunk mi, nem bizony

Mondhatnak a nagyok barmit, mi igenis szeretunk ektivitizni. A Dada ma rajzolt egy igazi autot is, ugyhogy nemsokara nem csak mutogatassal, de rajzban fejezzuk ki magunkat. Szerintem kiallitast is szervezunk majd, ahol a latogatok megcsodalhatjak a gyonyoru festmenyeinket, es elmondhatjak, hogy senki nem tudja olyan szepen abrazolni azt, hogy nem akarok zoknit huzni vagy megijedtem a poktol vagy hogy meg igazabol nincs is alvasido, akkor meg minek kell lefekudni este tizkor.
A bal labam mar nem santikal, hanem ujra rohangalok. Eper neni meg a multkor olyan finom levest fozott, hogy nagyon sokat ettem belole, aztan hajnalban meg hanytam. A macskankat Bleronak hivjak, es az elso ket hetben, mikor hozzankkoltozott, feltekeny voltam a Mamira, mert az en olemben nem akart elaludni a Blero, pedig jo erosen szoritottam, az oveben meg igen, es meg a fogat is csikorgatta hozza. Apa mondta, hogy nem csikorgat, hanem dorombol, es en se csikorgassak, mert lejon a fogzomancom. Aztan egyszer, amikor a Dadaval Kukorikotkodat neztunk, a Blero az en olemben is elaludt.
Most meg eljottunk a nagymamaekhoz, mert a Mami nekiment a kapufelfanak a mult szerdan, es Apa szerint rafer egy kis nyaralas, mert biztos faradt.
Tennek fel uj kepeket, de Eper neniek elvittek a gepet a Balatonra, mert ok meg ott nyaralnak. Mindenki faradt, csak en szeretnek ejjel kukorekolni, meg a Dada is.

0 comments: