Nincs ekezet ezen a gepen,

viszont vannak kepeink es hireink is.



Lovagolni jarunk, es Annit azota Szamocanak hivjak, mert a Szami a Ficanka kisgyereke, de meg csak harom eves lesz, ugyhogy nem lehet meg rajta ulni, csak mamajan. Anni itthon negykezlab kozlekedik, nyihog es sok repat eszik, mert a lovak szeretik a repat. En mindig azt kerem a Denestol, aki pont nincs ezeken a kepeken, de igazabol o tanit minket lovagolni, szoval azt kerem, hogy hadd mehessek egyedul a Ficankaval. Van hinta is az istallo mellett, es a Ficanka patajabol mar ki tudjuk kaparni a kakit, mert fontos gondoskodni arrol, hogy jol erezze magat.
Api meg masfel hetig kulfoldon volt es nem itthon, en meg az elso nehany napban azt kerdeztem a Mamitol, hogy hol van az en edesapam, aztan egy het mulva epitettem legobol hazat, aztan szet is vertem, mert merges voltam Apira, hogy nem jon mar. Aztan jott es hozott rendorautot szirenasat, Anninak meg rozsaszin ponit, akit Anni Napocskanak nevezett el, es nagyon orultunk vegre Apinak es megyunk majd babszinhazba oktoberben, amikor a Mami nem lesz iskolaban, es Api megkerdezte, hogy szeretnenk-e uszni tanulni, es mondtuk, hogy igen.
Aztan az is tortent, hogy a Cicamama ma ketszer bejott a hazba, es nem is akart kimenni, a Geza bacsieknak van uj kutyajuk, es amikor fogocskaztunk az udvaron, azt mondta a Geza bacsi, hogy a Mami biztos igy fogyokurazik, es hogy tenyleg rafer.
Penteken megyunk a Vavamamaekhoz, szombaton voltunk a Tabmamaekal, es a szuleink azt mondtak, hogy meg nem muszaj oviba mennunk, mert mi szabadon gondolkodunk biznyos dolgok felol.

Comments

agi said…
Tünemény két kölök! és ügyesek! :) végre már, hogy hallunk-látunk róluk, tessék gyakrabban életjelt adni, irgumburgum :))

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

Cukor