Baci

A Gábor bácsi nagyon jó néni lenne szerintem, a Judit néni meg jó bácsi lenne. Mi a Dadával még sosem láttuk, hogy a nénik meg a bácsik fordítva csináljanak, de nem baj, mert ez érdekes és vicces is.
Ma különben kaptunk Eper nénitől egy csokor lufit, és neki meg egy hónap múlva megszületik a pici baba a hasából. Mondjuk is a Dadával, hogy majd meghimojatjuk a lábát, mert a kezét a babáknak a szüleink szerint inkább ne, mert a bacik, meg minden.
Ezekkel a bacikkal egyébként mindig van valami. A nyers hús levében sem szabad tapicskolni miattuk, a kőről sem lehet felnyalni a teát miattuk, a bilibe se szabad beletenyerelni, meg a bolt után is állandóan kezet kell mosni. És Apiéknak nem csak ez a mániájuk, de az autóban a kárpitot sem szabad besározni- biztos azért, mert a sárban vannak giliszták is néha, és persze bacik.
Ma este meg hajmosás után kijöttem Apit megtalálni a nappaliban, de nem ő volt ott, hanem két szürke macska, és elkergettem őket, mert bátor vagyok. Különben se hozzanak be mindenféle bacit. Főleg, hogy a múltkor a Cicapapa beleevett a felnőttek valami krumplijába, és Api mérges lett a Cicapapára, a vendégbácsi meg azt mondta, hogy ő nem bánja. Túl sok a macska itt a környéken.

Comments

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

(Nagycsopis Vugiságok