Reiki

Api hetfo ota egy festek nevu varosban van. A Dada szeret azzal a festekkel festeni, en jobban szeretek rajzolni, de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy ma este a Mami mondta, hogy szerinte akik reggel fel het ota ugralnak, azok mar este nyolckor igenis aludjanak, merthogy o helyettunk is kipurcant, pedig nem is folyik ugy az orra, mint a Dadanak.
Mondom neki, hogy fekudj le, anyam(!!!), adok reikit. Mondja, hogy oooo.... micsoda?
Mondom, hogy te fekudj le, anyam(!!!!!!!!), en adok reikit. Jott a Dada is, aztan o is azt mondja bologatva, hogy a Maminak ENERGIGA kell. Na, erre vegre lefekudt, mi meg ratettuk a kezunket, ahogy kell, a pocakjara. Kicsit gyanakvoan ranknezett, mire megkerdeztem tole, hogy erzi-e, hogy megy a meleg. Az Energiga- tette hozza a Daniel, es elkezdett kacagni, mert a Dada neha belulrol csiklandos.
Aztan az anyam megerdeklodte artatlan es kozombos hangon, hogy megis hogy megy ez a giga mibennunk. En persze demonstraltam a komplex utjat a Fenynek, a Dada leegyszerusitve csak a mellkasara es a tenyereire mutatott, az anyank meg annyit mondott, hogy hijnye.

Comments

Ági said…
Hát ez tényleg hijnye, ez a legjobb szó rá. :))))) meg kell őket zabálni.
Ági said…
És nagyon szép lett ez a blog!
mami zen said…
koszonom! nagyon kedves vagy :)

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

Cukor