Csutortok

Ma aztan olyan napunk volt a Dadaval, hogy egy felnott mar hanyattesett volna tole.
Eloszor elmentunk a baba-mama klubba, ahol megtudtuk, hogy a nemreg epitett lakopark miatt kapcsoljak ki allandoan a villanyunkat. Ma este is eppen hisztiztunk, amikor hirtelen ugy besotetedett, hogy megijedtunk, aztan persze nem fujhattuk el a gyertyakat,ugyhogy megint hisztiztunk, de ez nem is csoda, hiszen szornyusegesen elfaradtunk - a klub utan ugyanis megneztuk az ovit, es teljesen kiakadtunk a Dadaval, mert ot meg fellokte egy nagyfiu, es mondtam neki, hogy ez itt a getto, de aztan jottek ilyen aranyos nagylanyok, meg egy sokkal nagyobb aranyos fiu is, aki megsimogatta a Dada fejet, es azt mondta, hogy a keresztneve az, hogy Laszlozsolt.
En nem akartam hazamenni, hanem inkabb sikoltozva szaladgaltam a termekben egy ideig, de a vege az lett, hogy a Mami betuszkolt az autoba, aztan felhivta Apit es Api azt mondta, hogy nincs ebed, mert elment a villany. Ja, nem, mar visszajott. Ezt mondta.
Ebed utan meg Epi neni telefonalt, hogy vigyuk at a torolkozoket kimosni, merthogy a mi mosogepunk nem jo, mert a multkor ugy megpakolta a Dada meg a Mami, hogy leszakadt. Szoval atmentunk, aztan otthon volt a Titi is, meg kesobb Api is atjott, es szaladgaltunk sokat a Dadaval, aztan egyszercsak Epi neni rosszul lett, es akkor mar nem lehetett neki megmutatni, hogy a pici kutya, meg a pici auto, meg a tobbi picik, hanem fekudt az agyon, es nemsokara bejott az udvarukra egy nagy igazi mento, es mi javasoltuk a Dadaval, hogy kimegyunk es megnezzuk, de nem mi mentunk ki, hanem Epi neni meg a Mami es be is szalltak, azt se mondtak, hogy bikkmakk.
Este meg, miutan hazajott a Mami Epi bacsival -akit en annyira szeretek, hogy allandoan udvarlok neki- kiderult, hogy a Titi nalunk alszik, es Api viszi reggel iskolaba.
Eper ba meg athozta a Titi paplanjat, aztan leultek Apival szusszanni egyet, amikor a kazanunkbol elkezdett omleni a viz. Minden felnott hirtelen vizes lett, ugyhogy mi gyerekek is levetettuk a zokninkat.
Szoval ez tortent. Eper neni meg a korhazban alszik most, a Titi pedig nalunk. Holnap meg jonnek a Vavamamaek, a Blero meg odatojt a nappali kozepere, amig mi a szomszedban idoztunk.

Comments

Len said…
Hát ez aztán jó nap lehetett. :-o
Még én is majdnem hanyatt estem, pedig én csak olvastam.
mami zen said…
:D leirni is epp eleg volt:D
Anonymous said…
Epi néninek jobbulást. Ugye semmi komoly?
Csiperke (Eszter)
mami zen said…
hat lehet, hogy mehen kivuli terhessege van. meg nem derult ki, merthogy az ultrahang harom hetes bebit meg nem lat. de az is lehet, hogy mehen beluli terhes, es az jo hir:)
Anonymous said…
Remélem az utóbbi!!!
Csiperke (Eszter)

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

Cukor