Dinnye


Sajnos a dinnye meg megpukkadt a hutoben. Mami mondta, hogy belepisilt a Lorinc, de szerintem ez ronda dolog, es ha lattam volna a Lorincet, akkor biztosan lebirkozom vagy raordibalok.
A K. mondta tegnap, hogy Eper neninek megsincs kisbaba a hasaban, pedig tegnapelott meg latszott a masodik csik is egy kicsit. Hallottam, hogy a felnottek a csikokrol beszelnek, meg hormonokrol meg ilyesmikrol. A K. mondta, hogy a golya teszi a babat az Eper neni hasaba a jovo honapban. Majd amikor elkezdek beszelni, akkor elmeselem neki, hogy Annit meg engem egy kinai doktorneni tett a Mami hasaba es mi elotte nem a golyakkal laktunk, hanem a hutoben, bar M. szerint en magam csinaltam egyedul mindent, mert a Maminak az egyik vezeteke nyitva van.

Comments

Anonymous said…
Ez tok jo:-)) El is kepzeltem, hogy lassan majd mikor a lombikos gyerekek el fogjak meselni a tarsaiknak vagy akarkiknek hogyan szulettek, az o kis gondolataikon atszurve, akkor hihetetlen jo sztorikat hallhatnank:-)))
Golyamese leszavazva:-))))) Ezek ilyen 21. szazadi high tech gyerekek.
"A hutoben laktunk...." ezen megszakadok:-))))))))))
Anonymous said…
Cserebe a jo sztoriert elmeselem, hogy Levi megszerezte az egyik fotojat, amit akkor csinalt Scott, mikor szulettek, eppen amikor kijott, es iszonyatosan tud aggodni magaert, hogy "piros" volt (vercseppek voltak rajta helyenkent). Mindig kerdezgeti, hogy mi baja volt, meg mi tortent vele, en meg megvigasztalom, hogy a mami volt piros:-)
mami zen said…
nahat, Cili, de reg lattalak! mi ujsag a nagy Amerikaban? hogy vagytok? hogy vannak a csibeszek?

Popular posts from this blog

Zsemleharc és pulcsiproblémák

Vidam delelott

Cukor